26/01/2021 26/01/2021 Με τον πρέσβη της Γαλλίας στη Μόσχα Πιερ Λεβί, συναντήθηκε χθες 25 Ιανουαρίου ο επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων. Ο Μητρ. Ιλαρίων αναφέρθηκε στις προσπάθειες που κατέβαλε η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας κατά τη διάρκεια της πανδημίας, προκειμένου να παρέχει πνευματική υποστήριξη στους πιστούς. Η συζήτηση εστιάστηκε...
26 Ιανουαρίου, 2021 - 9:23
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2021 - 8:45

Μόσχα: Στον πρόεδρο του ΤΕΕΣ ο Γάλλος Πρέσβης

Διαδώστε:
Μόσχα: Στον πρόεδρο του ΤΕΕΣ ο Γάλλος Πρέσβης

Με τον πρέσβη της Γαλλίας στη Μόσχα Πιερ Λεβί, συναντήθηκε χθες 25 Ιανουαρίου ο επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων.

Ο Μητρ. Ιλαρίων αναφέρθηκε στις προσπάθειες που κατέβαλε η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας κατά τη διάρκεια της πανδημίας, προκειμένου να παρέχει πνευματική υποστήριξη στους πιστούς.
Η συζήτηση εστιάστηκε επίσης στην κατάσταση των διεθνών και διαθρησκευτικών σχέσεων στη Ρωσία και τη Γαλλία, αλλά και τις σύγχρονες προκλήσεις για το κράτος, την εκκλησία και την κοινωνία από τον εξτρεμισμό και την τρομοκρατία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων