18/02/2020 18/02/2020 Εκτός από την πίστη στον Θεό και τις οικογενειακές αξίες, ο αντιπρόεδρος της Κρατικής Δούμας Βιτάλι Μιλόνοφ, προτείνει να συμπεριληφθεί στο προοίμιο του νέου Συντάγματος της Ρωσίας και η απαγόρευση των αμβλώσεων. Ειδικότερα, ο κ. Μιλόνοφ προτείνει να περιληφθεί στο προοίμιο του Συντάγματος «το δικαίωμα του παιδιού στην ειδική προστασία και φροντίδα, συμπεριλαμβανομένης της κατάλληλης...
18 Φεβρουαρίου, 2020 - 15:31
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2020 - 15:32

Ρωσία: Στο Σύνταγμα η απαγόρευση των αμβλώσεων

Διαδώστε:
Ρωσία: Στο Σύνταγμα η απαγόρευση των αμβλώσεων

Εκτός από την πίστη στον Θεό και τις οικογενειακές αξίες, ο αντιπρόεδρος της Κρατικής Δούμας Βιτάλι Μιλόνοφ, προτείνει να συμπεριληφθεί στο προοίμιο του νέου Συντάγματος της Ρωσίας και η απαγόρευση των αμβλώσεων.

Ειδικότερα, ο κ. Μιλόνοφ προτείνει να περιληφθεί στο προοίμιο του Συντάγματος «το δικαίωμα του παιδιού στην ειδική προστασία και φροντίδα, συμπεριλαμβανομένης της κατάλληλης νομικής προστασίας, τόσο πριν όσο και μετά τη γέννηση».

Ο Βουλευτής θεωρεί ότι είναι ηθικό καθήκον να επιβληθεί η απαγόρευση των αμβλώσεων στο Σύνταγμα.

“Ένας άνθρωπος δεν γίνεται πρόσωπο τη στιγμή της γέννησης, αλλά τη στιγμή της σύλληψης, κι αυτό είναι ένα αυστηρά επιστημονικό γεγονός” δήλωσε ο κ. Μιλόνοφ στο πρακτορείοRIA Novosti.

Επίσης, τάχθηκε υπέρ της πρότασης της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας να συμπεριληφθεί στο προοίμιο η πίστη στο Θεό και να αναφέρεται η Ρωσία ως “μια υπεύθυνη παγκόσμια δύναμη που δεσμεύεται στην καθιέρωση της παγκόσμιας ειρήνης και την προστασία των ιδανικών του καλού και της δικαιοσύνης”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων