23/11/2020 23/11/2020 Με τον Σέρβο υπουργό Εξωτερικών Νικόλα Σελακόβιτς συναντήθηκε χθες Κυριακή 22 Νοεμβρίου ο πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων. Ο επικεφαλής της ΤΕΕΣ βρέθηκε στο Βελιγράδι προκειμένου να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία του μακαριστού Πατριάρχη Σερβίας κυρού Ειρηναίου. Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκε το μεγάλο έργο που επιτέλεσε ο...
23 Νοεμβρίου, 2020 - 15:03
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2020 - 15:04

Στον Σέρβο ΥΠΕΞ ο πρόεδρος του ΤΕΕΣ

Διαδώστε:
Στον Σέρβο ΥΠΕΞ ο πρόεδρος του ΤΕΕΣ

Με τον Σέρβο υπουργό Εξωτερικών Νικόλα Σελακόβιτς συναντήθηκε χθες Κυριακή 22 Νοεμβρίου ο πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων. Ο επικεφαλής της ΤΕΕΣ βρέθηκε στο Βελιγράδι προκειμένου να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία του μακαριστού Πατριάρχη Σερβίας κυρού Ειρηναίου.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκε το μεγάλο έργο που επιτέλεσε ο μακαριστός Ποιμενάρχης,  η κατάσταση στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο σε σχέση με την πανδημία Covid-19, αλλά και άλλα θέματα που αφορούν  στην Ορθοδοξία αλλά και τα Βαλκάνια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων