28/09/2019 28/09/2019 Ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για την εκδημία του πρώην Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας, Ζακ Σιράκ. Ο Πατριάρχης Μόσχας στάθηκε ιδιαίτερα στις πρωτοβουλίες του Ζακ Σιράκ για την κατασκευή ενός Ρωσικού πολιτιστικού κέντρου στο Παρίσι. Ακολουθεί η συλλυπητήρια επιστολή με αποδέκτη τον νυν Πρόεδρο της Γαλλίας κ....
28 Σεπτεμβρίου, 2019 - 15:05
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2019 - 19:47

Συλλυπητήρια του Πατρ. Μόσχας για Ζακ Σιράκ

Διαδώστε:
Συλλυπητήρια του Πατρ. Μόσχας για Ζακ Σιράκ

Ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για την εκδημία του πρώην Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας, Ζακ Σιράκ.

Ο Πατριάρχης Μόσχας στάθηκε ιδιαίτερα στις πρωτοβουλίες του Ζακ Σιράκ για την κατασκευή ενός Ρωσικού πολιτιστικού κέντρου στο Παρίσι.

Ακολουθεί η συλλυπητήρια επιστολή με αποδέκτη τον νυν Πρόεδρο της Γαλλίας κ. Εμμανουέλ Μακρόν.

“Εξοχότατε κ. Εμμανουέλ Μακρόν, Πρόεδρε της Γαλλικής Δημοκρατίας

Εξοχότατε, κύριε Πρόεδρε!

Με λύπη, έμαθα για την εκδημία του Ζακ Σιράκ, του πρώην Προέδρου της Γαλλίας και ενός εξαιρετικού πολιτικού.

 Ο αποθανών κατέβαλε σημαντικές προσπάθειες για τη βελτίωση της οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης των συμπολιτών του. Ο Ζακ Σιράκ υποστήριζε σταθερά την ανάπτυξη και την ενίσχυση των φιλικών δεσμών μεταξύ των λαών των χωρών μας.

 Θα ήθελα ιδιαίτερα να σημειώσω την υποστήριξη του κ. Σιράκ για κοινές πρωτοβουλίες, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής ενός Ρωσικού πνευματικού και πολιτιστικού Ορθόδοξου κέντρου στο Παρίσι. Εκφράζω σε συγγενείς και φίλους του αποθανόντος, καθώς και ολόκληρο το γαλλικό λαό, ειλικρινή λόγια συμπάθειας για την απώλεια”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων