01/10/2021 01/10/2021 Με τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Εξωτερικής Πολιτικής του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, I.Σ. Νεβέροφ, συναντήθηκε ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων, στις 29 Σεπτεμβρίου 2021, στην έδρα του Τμήματος.  Ο Μητροπολίτης Ιλαρίων δώρισε στον κ. Νεβέροφ το Τάγμα του Οσίου Σεραφείμ του Σαρώφ, III βαθμού, το οποίο του...
01 Οκτωβρίου, 2021 - 14:18
Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2021 - 14:22

Το τάγμα του Οσίου Σεραφείμ του Σαρώφ σε Ρώσο πολιτικό

Διαδώστε:
Το τάγμα του Οσίου Σεραφείμ του Σαρώφ σε Ρώσο πολιτικό

Με τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Εξωτερικής Πολιτικής του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, I.Σ. Νεβέροφ, συναντήθηκε ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων, στις 29 Σεπτεμβρίου 2021, στην έδρα του Τμήματος. 

Ο Μητροπολίτης Ιλαρίων δώρισε στον κ. Νεβέροφ το Τάγμα του Οσίου Σεραφείμ του Σαρώφ, III βαθμού, το οποίο του απονεμήθηκε από τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Μόσχας και Πάσης Ρωσίας κ.κ. Κύριλλο με αφορμή τα 65α γενέθλιά του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων