27/08/2022 27/08/2022 Η αθλήτρια Bianca Florentina Ghelber, η οποία πήρε το χρυσό στη σφυροβολία μετά από ρίψη 72,72 μέτρων, βραβεύτηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Ρώμαν και Μπακάου κ. Ιωακείμ για την πρόσφατη επίδοσή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο. Της Σβετλάνα Λεβίτσκι Συγκεκριμένα, η αθλήτρια έλαβε τον διακριτικό τίτλο του Τάγματος του Μελχισεδέκ (Βασιλιάς της Ειρήνης), ως...
27 Αυγούστου, 2022 - 21:33

Ο Αρχιεπίσκοπος Ρώμαν και Μπακάου βράβευσε Ρουμάνα αθλήτρια για την επίδοσή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Ρώμαν και Μπακάου βράβευσε Ρουμάνα αθλήτρια για την επίδοσή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο

Η αθλήτρια Bianca Florentina Ghelber, η οποία πήρε το χρυσό στη σφυροβολία μετά από ρίψη 72,72 μέτρων, βραβεύτηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Ρώμαν και Μπακάου κ. Ιωακείμ για την πρόσφατη επίδοσή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο.

Της Σβετλάνα Λεβίτσκι

Συγκεκριμένα, η αθλήτρια έλαβε τον διακριτικό τίτλο του Τάγματος του Μελχισεδέκ (Βασιλιάς της Ειρήνης), ως ένδειξη εκτίμησης για την προσπάθεια που καταβάλλεται για την προώθηση των εθνικών και θρησκευτικών και αθλητικών αξιών, που μαρτυρεί την πίστη της στη βοήθεια του Θεού κατά τη διάρκεια αθλητικών αγώνων.

Παράλληλα, στην προπονήτρια της Ρουμάνας αθλήτριας, πολλαπλή πρωταθλήτρια Ευρώπης και παγκόσμια πρωταθλήτρια Mihaela Melinte (Μιχαέλα Μελίντε), επίσης καταγόμενη από την περιφέρεια της Αρχιεπισκοπής Ρώμαν και Μπακάου, ο Σεβασμιώτατος κ. Ιωακείμ της παρέδωσε το Δίπλωμα Αριστείας και το Μετάλλιο Ιωβηλαίου για τα 600 έτη από την ίδρυση της Αρχιεπισκοπής.

Ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου, σε δηλώσεις του τόνισε: «Κανένα καλό δεν μας ανήκει, αλλά κάθε καλό και εκπλήρωσή του ανήκει στον Θεό. Όταν ο άνθρωπος φτάσει σε ένα όριο πέρα ​​από το οποίο δεν μπορεί να περάσει, παρεμβαίνει η βοήθεια του Θεού».

Από την πλευρά της, η Ρουμάνα αθλήτρια ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο: «Σας ευχαριστώ από καρδιάς για αυτό το υπέροχο δώρο. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να είμαστε μέρος της Αρχιεπισκοπής Ρώμαν και Μπακάου. Σήμερα βίωσα ιδιαίτερα συναισθήματα».

Πηγή φωτογραφιών: Arhiepiscopia Romanului și Bacăului

Με πληροφορίες από basilica

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων