05/10/2019 05/10/2019 Το Πατριαρχείο της Ρουμανίας εξέδωσε δελτίο τύπου σήμερα, εκφράζοντας τα συλληπητήριά του για τα θύματα του σημερινού σοβαρού τροχαίου δυστυχήματος στην Ιαλόμιτσα. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και επτά τραυματίσθηκαν σήμερα τα χαράματα σε μετωπική σύγκρουση νταλίκας με μικρό λεωφορείο στην ανατολική Ρουμανία όπως ανακοίνωσε η αστυνομία....
05 Οκτωβρίου, 2019 - 14:51
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2019 - 17:24

“Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων”

Διαδώστε:
“Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων”

Το Πατριαρχείο της Ρουμανίας εξέδωσε δελτίο τύπου σήμερα, εκφράζοντας τα συλληπητήριά του για τα θύματα του σημερινού σοβαρού τροχαίου δυστυχήματος στην Ιαλόμιτσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και επτά τραυματίσθηκαν σήμερα τα χαράματα σε μετωπική σύγκρουση νταλίκας με μικρό λεωφορείο στην ανατολική Ρουμανία όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Εννέα από τους 16 ανθρώπους που επέβαιναν στο μικρό λεωφορείο καθώς και ο οδηγός της νταλίκας έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα αυτό, ένα από τα σοβαρότερα που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό σε μια χώρα, όπου η κακή κατάσταση των δρόμων της οποίας καταγγέλλεται συχνά από τους αυτοκινητιστές.
«Από τους τραυματίες, τέσσερις βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση», δήλωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών Ραέντ Αραφάτ.

“Προσευχόμαστε στον ελεήμονα Θεό για τη θεραπεία των τραυματιών” αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Πατριαρχείου της Ρουμανίας, ενώ συμπληρώνεται “Σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές για τις οικογένειες των αποθανόντων, τους στέλνουμε ειλικρινή συλλυπητήρια και πλήρη συμπόνια”.

 


.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων