09/01/2019 09/01/2019 Μετά τη Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία στον καθεδρικό ναό του Ζάγκρεμπ, ο Μητροπολίτης Ζάγκρεμπ κ. Πορφύριος, η εκκλησιαστική κοινότητα της πόλης αλλά και η δημοτική αρχή διοργάνωσαν γεύμα προς τιμήν μεταναστών που μετοίκησαν πρόσφατα στη πόλη. Στο γεύμα παρακάθισαν μετανάστες  από τη Αιθιοπία, ο δήμαρχος του Ζάγκρεμπ, Μίλαν Μπάντιτς, με τους συνεργάτες του Dusko Ljustin, Ms. Bogdanka...
09 Ιανουαρίου, 2019 - 8:48

Το Χριστουγεννιάτικο γεύμα του Μητρ. Ζάγκρεμπ

Διαδώστε:
Το Χριστουγεννιάτικο γεύμα του Μητρ. Ζάγκρεμπ

Μετά τη Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία στον καθεδρικό ναό του Ζάγκρεμπ, ο Μητροπολίτης Ζάγκρεμπ κ. Πορφύριος, η εκκλησιαστική κοινότητα της πόλης αλλά και η δημοτική αρχή διοργάνωσαν γεύμα προς τιμήν μεταναστών που μετοίκησαν πρόσφατα στη πόλη. Στο γεύμα παρακάθισαν μετανάστες  από τη Αιθιοπία, ο δήμαρχος του Ζάγκρεμπ, Μίλαν Μπάντιτς, με τους συνεργάτες του Dusko Ljustin, Ms. Bogdanka Vulpa και Mrs. Jelena Pavicic Vukicevic, αλλά και άλλοι πολιτικοί της τοπικής κοινωνίας.

Ο Μητροπολίτης τους καλωσόρισε, και ευχήθηκε να βρουν ένα σπίτι στην Σερβική αυτή πόλη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων