15/03/2024 15/03/2024 Κατά την επίσκεψή του στο Κοσσυφοπέδιο, ο ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ για τα Δυτικά Βαλκάνια, Gabriel Escobar, επισκέφθηκε σήμερα το σερβικό ορθόδοξο μοναστήρι Βίσοκι Ντέτσανι και με την ευκαιρία αυτή συναντήθηκε με τον Επίσκοπο Ράσκας και Πριζρένης κ. Θεοδόσιο και τον Καθηγούμενο της Μονής Αρχιμανδρίτη Σάββα. Ο Επίσκοπος κ. Θεοδόσιος μίλησε στον ειδικό απεσταλμένο για...
15 Μαρτίου, 2024 - 19:51
Τελευταία ενημέρωση: 15/03/2024 - 21:34

Ο ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ για τα Δυτικά Βαλκάνια στην Ιερά Μονή Βίσοκι Ντέτσανι

Διαδώστε:
Ο ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ για τα Δυτικά Βαλκάνια στην Ιερά Μονή Βίσοκι Ντέτσανι

Κατά την επίσκεψή του στο Κοσσυφοπέδιο, ο ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ για τα Δυτικά Βαλκάνια, Gabriel Escobar, επισκέφθηκε σήμερα το σερβικό ορθόδοξο μοναστήρι Βίσοκι Ντέτσανι και με την ευκαιρία αυτή συναντήθηκε με τον Επίσκοπο Ράσκας και Πριζρένης κ. Θεοδόσιο και τον Καθηγούμενο της Μονής Αρχιμανδρίτη Σάββα.

Ο Επίσκοπος κ. Θεοδόσιος μίλησε στον ειδικό απεσταλμένο για την κατάσταση που επικρατεί στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια, καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός και η Εκκλησία σε αυτές τις περιοχές.

 

Πηγή: mitropolija

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων