04/12/2019 04/12/2019 Το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων διοργανώνει φιλανθρωπική χριστουγεννιάτικη εορτοαγορά, την οποία θα πραγματοποιήσουν τα Κατηχητικά των Ενοριών της πόλης της Καρδίτσας, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου από τις 11:00΄π.μ., στην Κεντρική Πλατεία της Καρδίτσας (σε περίπτωση κακοκαιρίας η εορτοαγορά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου). Στην εκδήλωση θα παραστεί ο επιχώριος Μητροπολίτης...
04 Δεκεμβρίου, 2019 - 22:44
Τελευταία ενημέρωση: 04/12/2019 - 21:42

Xριστουγεννιάτικη εορτοαγορά από τα κατηχητικά της Καρδίτσας

Διαδώστε:
Xριστουγεννιάτικη εορτοαγορά από τα κατηχητικά της Καρδίτσας

Το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων διοργανώνει φιλανθρωπική χριστουγεννιάτικη εορτοαγορά, την οποία θα πραγματοποιήσουν τα Κατηχητικά των Ενοριών της πόλης της Καρδίτσας, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου από τις 11:00΄π.μ., στην Κεντρική Πλατεία της Καρδίτσας (σε περίπτωση κακοκαιρίας η εορτοαγορά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου).
Στην εκδήλωση θα παραστεί ο επιχώριος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος.

Τα παιδιά των Κατηχητικών θα εκθέσουν μία πλούσια ποικιλία προϊόντων, τα οποία είναι οι δημιουργίες τους. Με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα ενισχύσουν το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Πρόκειται για μια χαρούμενη γιορτή από τα παιδιά, πλημμυρισμένη με αυθεντική αγάπη!
Σας προσκαλούμε όλους, μικρούς και μεγάλους, για να στείλουμε ενωμένοι μαζί το μήνυμα ότι αξίες, όπως η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη και ο σεβασμός προς τους συνανθρώπους μας δεν έχουν χαθεί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων