19/03/2024 19/03/2024 Επίσκεψη στις φυλακές του Φιέρι πραγματοποίησε σήμερα, Τρίτη 19 Μαρτίου, ο προέδρος του κόμματος «Δημοκράτες» Ανδρέας Λοβέρδος όπου και είχε συνάντηση τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας Φρέντη Μπελέρη. Ο κ. Μπελέρης εξήγησε στον κ.  Λοβέρδο πως του ζητείται να παραιτηθεί από τη θέση του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας ώστε να αφεθεί ελεύθερος. «Ο Μπελέρη αδίκως κρατείται, αδίκως...
19 Μαρτίου, 2024 - 18:40

Επίσκεψη Λοβέρδου στον Φρέντη Μπελέρη στις φυλακές: «Μου δίνετε δύναμη να αντέξω μέχρι την τελική δικαίωση»

Διαδώστε:
Επίσκεψη Λοβέρδου στον Φρέντη Μπελέρη στις φυλακές: «Μου δίνετε δύναμη να αντέξω μέχρι την τελική δικαίωση»

Επίσκεψη στις φυλακές του Φιέρι πραγματοποίησε σήμερα, Τρίτη 19 Μαρτίου, ο προέδρος του κόμματος «Δημοκράτες» Ανδρέας Λοβέρδος όπου και είχε συνάντηση τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας Φρέντη Μπελέρη.

Ο κ. Μπελέρης εξήγησε στον κ.  Λοβέρδο πως του ζητείται να παραιτηθεί από τη θέση του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας ώστε να αφεθεί ελεύθερος.

«Ο Μπελέρη αδίκως κρατείται, αδίκως καταδικάστηκε. Δεν υπάρχει υπόθεση εδώ, αντίθετα υπάρχει μία απόδειξη ότι κράτος δικαίου στην Αλβανία δεν υπάρχει. Γι’ αυτό ακριβώς επιβάλλεται να ανασταλεί η πορεία της Αλβανίας προς την ΕΕ, μέχρι να κάνει ακριβώς όλα όσα χρειάζεται να κάνει», δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ακριβώς έξω από τη φυλακή, μετά την επίσκεψή του.

Σε ανάρτηση που έκανε στη συνέχεια στο facebook ο Φρέντη Μπελέρης σχολίασε χαρακτηριστικα:

«Σήμερα με επισκέφθηκε στις φυλακές του Φίερ ο Ανδρέας Λοβέρδος. Τον ευχαριστώ θερμά τόσο για τη σημερινή επίσκεψη όσο και την συνεχή στήριξη του στο θέμα της παράνομης φυλάκισης και κράτησης μου. Μου δίνετε δύναμη να αντέξω μέχρι την τελική δικαίωση, η οποία και είμαι σίγουρος πως θα έρθει».

Διαβάστε ακόμη:

Φρέντης Μπελέρης: «Ηταν μια δίκη παρωδία, θα συνεχίσω τον αγώνα μου για Δικαιοσύνη» – Θα ασκηθεί έφεση σε 15 ημέρες

Σε δύο χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο Φρέντης Μπελέρης

Φρέντης Μπελέρης: «Η δίκη είναι στημένη κακόγουστα»

Φρέντης Μπελέρης: Κατήγγειλε σχέδιο φτωχοποίησης της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία

Φρέντης Μπελέρης: Στόχος της αλβανικής ηγεσίας η περιθωριοποίηση των Ελλήνων της Χειμάρρας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων