19/01/2022 19/01/2022 Το Διαθρησκειακό Συμβούλιο της Αλβανίας δώρισε νοσοκομειακό εξοπλισμό αξίας 5.000 δολαρίων σε νοσοκομείο της περιοχής Τεπελένι. Της Σβετλάνα Λεβίτσκι Το Διαθρησκειακό Συμβούλιο της Αλβανίας μέσω της συνεργασίας πέντε επίσημων θρησκευτικών κοινοτήτων της χώρας ανέλαβε την επόμενη ανθρωπιστική πρωτοβουλία, παρέχοντας νοσοκομειακό εξοπλισμό ύψους 5.000 δολαρίων στο νοσοκομείο «Përparim Tepelena» της περιοχής Τεπελένι. Η δωρεά αυτή δίνεται...
19 Ιανουαρίου, 2022 - 17:10
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2022 - 17:16

Δωρεά νοσοκομειακού εξοπλισμού αξίας 5.000$ σε νοσοκομείο της περιοχής Τεπελένι

Διαδώστε:
Δωρεά νοσοκομειακού εξοπλισμού αξίας 5.000$ σε νοσοκομείο της περιοχής Τεπελένι

Το Διαθρησκειακό Συμβούλιο της Αλβανίας δώρισε νοσοκομειακό εξοπλισμό αξίας 5.000 δολαρίων σε νοσοκομείο της περιοχής Τεπελένι.

Της Σβετλάνα Λεβίτσκι

Το Διαθρησκειακό Συμβούλιο της Αλβανίας μέσω της συνεργασίας πέντε επίσημων θρησκευτικών κοινοτήτων της χώρας ανέλαβε την επόμενη ανθρωπιστική πρωτοβουλία, παρέχοντας νοσοκομειακό εξοπλισμό ύψους 5.000 δολαρίων στο νοσοκομείο «Përparim Tepelena» της περιοχής Τεπελένι.

Η δωρεά αυτή δίνεται σε μια περίοδο προκλήσεων για την υγεία των πολιτών της χώρας η οποία μαστίζεται από την πανδημία της νόσου Covid-19.

Ο εξοπλισμός του νοσοκομείου αποτελούνταν κυρίως από νοσοκομειακά κρεβάτια, αναπηρικά καροτσάκια έκτακτης ανάγκης, κλιματιστικά, πιεσόμετρα, οξύμετρα κ.λπ., τα οποία δωρήθηκαν στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του συγκεκριμένου νοσοκομείου.

Στην τελετή παραλαβής παραβρέθηκε ο Δήμαρχος της περιοχής Tërmet Peçi και η Διευθύντρια του νοσοκομείου Suela Selimi, η οποία χαιρέτισε αυτή την απαραίτητη πρωτοβουλία.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στους χώρους του νοσοκομείου και την καλή θέληση να συνεχιστούν αυτές οι πρωτοβουλίες για άτομα και ιδρύματα που έχουν ανάγκη.

 

Φωτογραφίες από knfsh.al

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων