27/02/2019 27/02/2019 Σε επίσημη ανακοίνωση μέσω δελτίο τύπου προέβη το διαθρησκειακό Συμβούλιο της Αλβανίας (Αλβανική Μουσουλμανική Κοινότητα, η Ορθόδοξος Αυτοκέφαλος Εκκλησία της Αλβανίας, η Καθολική Εκκλησία της Αλβανίας, το Παγκόσμιο Αρχηγείο της Μπεκτάσι και την Ευαγγελική Συμμαχία της Αλβανίας). Το συμβούλιο όπως γράφει το δελτίο τύπου παρακολουθεί με ανησυχία την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας, η οποία...
27 Φεβρουαρίου, 2019 - 17:12

Πήρε θέση το διαθρησκειακό συμβούλιο της Αλβανίας για τις εξελίξεις στη χώρα

Διαδώστε:
Πήρε θέση το διαθρησκειακό συμβούλιο της Αλβανίας για τις εξελίξεις στη χώρα

Σε επίσημη ανακοίνωση μέσω δελτίο τύπου προέβη το διαθρησκειακό Συμβούλιο της Αλβανίας (Αλβανική Μουσουλμανική Κοινότητα, η Ορθόδοξος Αυτοκέφαλος Εκκλησία της Αλβανίας, η Καθολική Εκκλησία της Αλβανίας, το Παγκόσμιο Αρχηγείο της Μπεκτάσι και την Ευαγγελική Συμμαχία της Αλβανίας). Το συμβούλιο όπως γράφει το δελτίο τύπου παρακολουθεί με ανησυχία την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας, η οποία επηρεάζει άμεσα την κοινωνική, οικονομική πορεία της και το μέλλον της νεολαίας, δημιουργώντας ανασφαλείς συνθήκες .

‘Όλοι μαζί πρέπει να επιμείνουμε σταθερά στην ελπίδα της αρετής, που τραυματίστηκε μέρα με τη μέρα, καλώντας όλους τους πολιτικούς παράγοντες να βάλουν στην άκρη τη βία” συνεχίζει το δελτίο τύπου καταλήγοντας¨. “Προσευχόμαστε στον Κύριο για περισσότερη αγάπη, κατανόηση και συνεργασία.”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων