24/03/2022 24/03/2022 Την ευκαιρία να συζητήσει και να ανταλλάξει απόψεις για τα ποιμαντικές δράσεις αλλά και τα τυχόν προβλήματα που προκύπτουν στο έργο των κληρικών είχε ο Μητροπολίτης Ελμπασάν κ. Αντώνιος κατά τη διάρκεια της Ιερατικής Σύναξης που πραγματοποιήθηκε χθες. Πριν την έναρξη της Συνάξεως τελέστηκε τρισάγιο υπέρ ανάπαυσης των κληρικών της Μητροπόλεως που έχουν αποβιώσει. Αρχικά...
24 Μαρτίου, 2022 - 9:15
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2022 - 9:20

Ποιμαντικές κατευθύνσεις στους κληρικούς της Μητρόπολης Ελμπασάν

Διαδώστε:
Ποιμαντικές κατευθύνσεις στους κληρικούς της Μητρόπολης Ελμπασάν

Την ευκαιρία να συζητήσει και να ανταλλάξει απόψεις για τα ποιμαντικές δράσεις αλλά και τα τυχόν προβλήματα που προκύπτουν στο έργο των κληρικών είχε ο Μητροπολίτης Ελμπασάν κ. Αντώνιος κατά τη διάρκεια της Ιερατικής Σύναξης που πραγματοποιήθηκε χθες.

Πριν την έναρξη της Συνάξεως τελέστηκε τρισάγιο υπέρ ανάπαυσης των κληρικών της Μητροπόλεως που έχουν αποβιώσει. Αρχικά ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους κληρικούς για τις σημαντικές πρωτοβουλίες που λαμβάνου για την επιτέλεση της αποστολής τους καθώς και τη στήριξη που παρέχουν και στον  ίδιο προσωπικά.

Εν συνεχεία ο Μητροπολίτης κ. Αντώνιος μίλησε για την περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής την οποία διάγουμε αναλύοντας τον σκοπό των ιερών ακολουθιών που τελούνται αλλά και την μέριμνα που πρέπει να δείχνουν οι κληρικοί για την κατάλληλη πνευματική προετοιμασία για το Πάσχα.

Συζητήθηκαν διάφορα διοικητικά θέματα ενώ στο τέλος ο Σεβασμιώτατος προέφερε στους κληρικούς ως ευλογία ένα λειτουργικό βιβλίο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων