14/12/2018 14/12/2018 Θα έλεγε κανείς, ακούγοντας τον Μητροπολίτη Κιτίου, κ. Χρυσόστομο, ότι τέτοιες φωνές έχει ανάγκη η Εκκλησία μας. Φωνές που να εμπνέουν και να αφυπνίζουν. Φωνές που να συγκινούν και να ανασκουμπώνουν. Για τις ερειπωμένες εκκλησιές στα κατεχόμενα, για την κρίση στην χώρα αλλά και για την προσευχή που ενισχύει και αναπαύει είχε ομιλήσει ο Μητροπολίτης...
14 Δεκεμβρίου, 2018 - 21:19
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2018 - 21:50

Μητρ. Κιτίου: «Γονατίζω στην Παναγία και την παρακαλώ»

Διαδώστε:
Μητρ. Κιτίου: «Γονατίζω στην Παναγία και την παρακαλώ»

Θα έλεγε κανείς, ακούγοντας τον Μητροπολίτη Κιτίου, κ. Χρυσόστομο, ότι τέτοιες φωνές έχει ανάγκη η Εκκλησία μας. Φωνές που να εμπνέουν και να αφυπνίζουν. Φωνές που να συγκινούν και να ανασκουμπώνουν.

Για τις ερειπωμένες εκκλησιές στα κατεχόμενα, για την κρίση στην χώρα αλλά και για την προσευχή που ενισχύει και αναπαύει είχε ομιλήσει ο Μητροπολίτης Κιτίου στη συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο, κα Μαρία Γιαχνάκη, καταθέτοντας ακόμη και την μαρτυρία του για τα όσα βίωσε στον εθνικό αγώνα.

«Μιλάω στους νέους και τους λέω το βλέμμα σας να είναι στραμμένο προς τον βορρά της πατρίδας μας, πάντα», τόνισε, όταν αναφέρθηκε στους ξεριζωμένους Κύπριους.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου, κ. Χρυσόστομος, απαντάει σε ερωτήσεις της «Πεμπτουσίας», εκφράζοντας την ποιμαντική του έγνοια για τη  κρίση της εποχής μου, αλλά και τον Εθνικό Αγώνα της Κύπρου:

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων