28/01/2021 28/01/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος έκανε χθες το απόγευμα την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του Covid-19 στο Εμβολιαστικό κέντρο του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου “Ο Άγιος Διονύσιος”. Παρών ήταν και ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γιώργος Ραγκούσης, με τον οποίο ο Σεβασμιώτατος είχε συνομιλία. Σημειώνεται ότι ο πρώην Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Χρυσόστομος περίμενε να...
28 Ιανουαρίου, 2021 - 11:14
Τελευταία ενημέρωση: 28/01/2021 - 10:38

Εμβολιάστηκε και ο Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος

Διαδώστε:
Εμβολιάστηκε και ο Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος έκανε χθες το απόγευμα την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του Covid-19 στο Εμβολιαστικό κέντρο του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου “Ο Άγιος Διονύσιος”. Παρών ήταν και ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γιώργος Ραγκούσης, με τον οποίο ο Σεβασμιώτατος είχε συνομιλία.

Σημειώνεται ότι ο πρώην Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Χρυσόστομος περίμενε να έρθει η ηλικιακή του σειρά, προκειμένου να εμβολιαστεί. Η άσχημη εικόνα που παρουσιάζει τα τελευταία 24ωρα το νησί της Ζακύνθου όσον αφορά στα κρούσματα κορωνοϊού, προκάλεσε σήμερα τηλεδιάσκεψη της περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Η κατάσταση είναι ανησυχητική, με την πιθανότητα λήψης έκτακτων μέτρων να μην αποκλείεται.

Πληροφορίες: imerazante.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων