19/01/2021 19/01/2021 Χωρίς λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Αθανασίου, λόγω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά με εκκλησιαστική λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος στην Αμφιλοχία ο Πολιούχος Άγιος. Στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς. Σημειώνεται ότι την Κυριακή 17 Ιανουαρίου τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος....
19 Ιανουαρίου, 2021 - 22:35
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2021 - 22:41

Εόρτασαν τον Άγιο Αθανάσιο στην Αμφιλοχία (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Εόρτασαν τον Άγιο Αθανάσιο στην Αμφιλοχία (ΦΩΤΟ)

Χωρίς λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Αθανασίου, λόγω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά με εκκλησιαστική λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος στην Αμφιλοχία ο Πολιούχος Άγιος. Στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς.

Σημειώνεται ότι την Κυριακή 17 Ιανουαρίου τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος.

Δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά Θείου Κηρύγματος, Ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου:

 

 

ΠΗΓΗ

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων