22/05/2019 22/05/2019 Δίπλα στο Στρατόπεδο «ΖΗΣΗ», κτίσθηκε το ξύλινο Παρεκκλήσιου το οποίο αφιερώθηκε στους απανταχού Ρώσους Αγίους. Η τοπική Εκκλησία της Αλεξανδρουπόλεως έχει καθιερώσει να πανηγυρίζει το Παρεκκλήσιο των Ρώσων Αγίων κατά την 27η Μαΐου εκάστου έτους, ημέρα μνήμης του Οσίου Ιωάννου του Ρώσου. Φέτος, λόγω των εκλογών, η μνήμη των Ρώσων Αγίων στο ξύλινο Παρεκκλήσιο θα...
22 Μαΐου, 2019 - 17:08

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Πανηγυρικός Εσπερινός στο ξύλινο Παρεκκλήσιο των Ρώσων Αγίων

Διαδώστε:
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Πανηγυρικός Εσπερινός στο ξύλινο Παρεκκλήσιο των Ρώσων Αγίων

Δίπλα στο Στρατόπεδο «ΖΗΣΗ», κτίσθηκε το ξύλινο Παρεκκλήσιου το οποίο αφιερώθηκε στους απανταχού Ρώσους Αγίους. Η τοπική Εκκλησία της Αλεξανδρουπόλεως έχει καθιερώσει να πανηγυρίζει το Παρεκκλήσιο των Ρώσων Αγίων κατά την 27η Μαΐου εκάστου έτους, ημέρα μνήμης του Οσίου Ιωάννου του Ρώσου.

Φέτος, λόγω των εκλογών, η μνήμη των Ρώσων Αγίων στο ξύλινο Παρεκκλήσιο θα εορτασθεί το Σάββατο 25 Μαΐου στις 6.30’ το απόγευμα, όπου θα τελεσθεί Αρχιερατικός Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Ανθίμου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων