28/10/2022 30/10/2022 Ιερατική Σύναξη έλαβε χώρα παραμονή της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πολιτιστικού Πολυκέντρου, κατά τη διάρκεια της οποίας παρέστη το σύνολο των κληρικών της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου. Μετά την καθιερωμένη προσευχή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, μίλησε για λειτουργικά, ποιμαντικά και διοικητικά ζητήματα. Ιδιαιτέρως επέμεινε σε σχετικές οδηγίες και κατευθύνσεις...
28 Οκτωβρίου, 2022 - 12:30
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2022 - 9:49

Ιερατική Σύναξη στην Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Ιερατική Σύναξη στην Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου

Ιερατική Σύναξη έλαβε χώρα παραμονή της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πολιτιστικού Πολυκέντρου, κατά τη διάρκεια της οποίας παρέστη το σύνολο των κληρικών της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου.

Μετά την καθιερωμένη προσευχή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, μίλησε για λειτουργικά, ποιμαντικά και διοικητικά ζητήματα.

Ιδιαιτέρως επέμεινε σε σχετικές οδηγίες και κατευθύνσεις που αφορούν τις ενορίες, οι οποίες έχουν υποστεί ζημιές από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου.

Ακολούθησε διαλογική συζήτηση με τους Ιερείς και δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στις απορίες για τα παραπάνω θέματα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων