18/07/2022 18/07/2022 Πανηγύρισε το εξωκκλήσιο επ’ ονόματι της Αγίας Μαρίνης της ενορίας Παναγίας Φανερωμένης στη Νέα Ηρακλείτσα. Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε την Θεία Λειτουργία πλαισιωμένος υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτου π. Χρυσοστόμου Μπένου, του Εφημερίου της ενορίας Αρχιμανδρίτου π. Παλλαδίου Ζαχαρούδη, του Συνταξιούχου Ιερέως π. Χρήστου Γιαννακίδη και...
18 Ιουλίου, 2022 - 10:30
Τελευταία ενημέρωση: 18/07/2022 - 10:34

Η εορτή της Αγίας Μαρίνης στην Νέα Ηρακλείτσα Ελευθερών

Διαδώστε:
Η εορτή της Αγίας Μαρίνης στην Νέα Ηρακλείτσα Ελευθερών

Πανηγύρισε το εξωκκλήσιο επ’ ονόματι της Αγίας Μαρίνης της ενορίας Παναγίας Φανερωμένης στη Νέα Ηρακλείτσα.

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε την Θεία Λειτουργία πλαισιωμένος υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτου π. Χρυσοστόμου Μπένου, του Εφημερίου της ενορίας Αρχιμανδρίτου π. Παλλαδίου Ζαχαρούδη, του Συνταξιούχου Ιερέως π. Χρήστου Γιαννακίδη και του Διακόνου π. Αθανασίου Γουσίδη.

Τον Θείο Λόγον κήρυξε ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως π. Χρυσόστομος προς τους ευσεβείς χριστιανούς που είχαν κατακλύσει τον λόφο της Νέας Ηρακλείτσας αναφερόμενος στον βίο της τιμώμενης Αγίας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων