15/01/2023 16/01/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ποδοχωρίου Παγγαίου την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023, Κυριακή ΙΒ΄ Λουκά, πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομο Μπένο, τον Εφημέριο του χωριού π. Γεώργιο Ζωχαρέ και τον Διάκονο της Μητροπόλεως π. Αθανάσιο. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος...
15 Ιανουαρίου, 2023 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2023 - 6:24

Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως ιερούργησε και κήρυξε στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Ποδοχωρίου Παγγαίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως ιερούργησε και κήρυξε στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Ποδοχωρίου Παγγαίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ποδοχωρίου Παγγαίου την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023, Κυριακή ΙΒ΄ Λουκά, πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομο Μπένο, τον Εφημέριο του χωριού π. Γεώργιο Ζωχαρέ και τον Διάκονο της Μητροπόλεως π. Αθανάσιο.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος προς το πολυπληθές εκκλησίασμα, αναφερόμενος στην Ευαγγελική περικοπή της ημέρας της θεραπείας των Δέκα Λεπρών.

 

 

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Κυριακή ΙΒ΄ Λουκά στο Ποδοχώρι Παγγαίου 2023

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων