03/08/2020 03/08/2020 Στην ακολουθία του πρώτου Παρακλητικού Κανόνος στον Προσκυνηματικό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης Νέας Περάμου χοροστάτησε χθες, Κυριακή 2 Αυγούστου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως Αρχιμ. Χρυσοστόμου Μπένου, του Εφημερίου του Ιερού Προσκυνήματος π. Σωτηρίου Ιμανιμίδη και του Αρχιδιακόνου του π. Παλλαδίου Ζαχαρούδη. Πριν το τέλος της ακολουθίας...
03 Αυγούστου, 2020 - 17:40
Τελευταία ενημέρωση: 03/08/2020 - 17:24

Πρώτη παράκληση στην Παναγία Φανερωμένη Νέας Περάμου

Διαδώστε:
Πρώτη παράκληση στην Παναγία Φανερωμένη Νέας Περάμου

Στην ακολουθία του πρώτου Παρακλητικού Κανόνος στον Προσκυνηματικό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης Νέας Περάμου χοροστάτησε χθες, Κυριακή 2 Αυγούστου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως Αρχιμ. Χρυσοστόμου Μπένου, του Εφημερίου του Ιερού Προσκυνήματος π. Σωτηρίου Ιμανιμίδη και του Αρχιδιακόνου του π. Παλλαδίου Ζαχαρούδη.

Πριν το τέλος της ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος μίλησε εμπνευσμένα στο πολυπληθές εκκλησίασμα σχετικά με την μεσιτεία της Θεοτόκου. Τέλος δε, εξέφρασε τις πατρικές ευχές του προς τους ευσεβείς προσκυνητάς, ευχόμενος πλουσίαν την Χάριν και ευλογίαν της Θεομήτορος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων