18/07/2020 18/07/2020 Την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020, εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης εορτάζει το παρεκκλήσιο των κατασκηνώσεων του Δήμου Παγγαίου στην Νέα Πέραμο Ελευθερών. Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε την Θεία Λειτουργία πλαισιωμένος υπό Ιερέων και Διακόνων της Μητροπόλεως προεξάρχοντος του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Μητροπόλεως Πρωτοπρεσβυτέρου Αθανασίου Παπαδάκη, παρουσία...
18 Ιουλίου, 2020 - 12:05
Τελευταία ενημέρωση: 18/07/2020 - 12:01

Στις Κατασκηνώσεις στην Νέα Πέραμο τίμησαν την Αγία Μαρίνα

Διαδώστε:
Στις Κατασκηνώσεις στην Νέα Πέραμο τίμησαν την Αγία Μαρίνα

Την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020, εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης εορτάζει το παρεκκλήσιο των κατασκηνώσεων του Δήμου Παγγαίου στην Νέα Πέραμο Ελευθερών.

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε την Θεία Λειτουργία πλαισιωμένος υπό Ιερέων και Διακόνων της Μητροπόλεως προεξάρχοντος του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Μητροπόλεως Πρωτοπρεσβυτέρου Αθανασίου Παπαδάκη, παρουσία του Δημάρχου Παγγαίου κ. Φίλιππου Αναστασιάδη, του Αντιδημάρχου κ. Χρήστου Πριονίδη, Δημοτικών Συμβούλων και πολλών ευλαβών προσκυνητών της ευρύτερης περιοχής.

Μετά την ανάγνωση του Ευαγγελίου ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας εκήρυξε το Θείον Λόγον αναφερόμενος στην Αγία Μαρίνα.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας εδόθη δεξίωση προς όλους από τον Πρόεδρο της Κατασκηνώσεως.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων