14/11/2019 14/11/2019 Λίγο μετά τις 8.30 το πρωί ο νέος Μητροπολίτης Λήμνου κ. Ιερόθεος έφτασε στο αεροδρόμιο της  Λήμνου, όπου τον υποδέχθηκε ο στρατός, οι τοπικές αρχές, κλήρος και λαός. Στο αεροδρόμιο ήταν επίσης ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης  κ. Ιάκωβος, τοποτηρητής της Μητροπόλεως Λήμνου και ο Μητροπόλιτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος. Σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 11 έχει προγραμματιστεί...
14 Νοεμβρίου, 2019 - 8:54
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2019 - 10:43

Η Λήμνος υποδέχεται τον Ποιμενάρχη της (φωτό και βίντεο)

Διαδώστε:
Η Λήμνος υποδέχεται τον Ποιμενάρχη της (φωτό και βίντεο)

Λίγο μετά τις 8.30 το πρωί ο νέος Μητροπολίτης Λήμνου κ. Ιερόθεος έφτασε στο αεροδρόμιο της  Λήμνου, όπου τον υποδέχθηκε ο στρατός, οι τοπικές αρχές, κλήρος και λαός. Στο αεροδρόμιο ήταν επίσης ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης  κ. Ιάκωβος, τοποτηρητής της Μητροπόλεως Λήμνου και ο Μητροπόλιτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος.


Σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 11 έχει προγραμματιστεί η επίσημη υποδοχή του Σεβασμιωτάτου στην πλατεία των ΚΤΕΛ, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και στη συνέχεια η ακολουθία της ενθρόνισης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Τριάδος.

 

 

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων