08/03/2021 08/03/2021 Έναν τραπεζικό λογαριασμό υπέρ αποκαταστάσεως των ζημιών από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου του 2021 έθεσε στη δημοσιότητα η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, μη παραλείποντας, φυσικά, να εκφράσει τις ευγνώμονες ευχαριστίες της προς όλους όσοι προθυμοποιήθηκαν, με οποιονδήποτε τρόπο, τις ημέρες αυτές της μεγάλης δοκιμασίας να βοηθήσουν. Μάλιστα, ευχήθηκε σε όλους και την εξ ύψους δύναμη...
08 Μαρτίου, 2021 - 20:28
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2021 - 20:49

Μητρ. Λαρίσης: Τραπεζικός λογαριασμός και δωρεά κρεβατιών

Διαδώστε:
Μητρ. Λαρίσης: Τραπεζικός λογαριασμός και δωρεά κρεβατιών

Έναν τραπεζικό λογαριασμό υπέρ αποκαταστάσεως των ζημιών από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου του 2021 έθεσε στη δημοσιότητα η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, μη παραλείποντας, φυσικά, να εκφράσει τις ευγνώμονες ευχαριστίες της προς όλους όσοι προθυμοποιήθηκαν, με οποιονδήποτε τρόπο, τις ημέρες αυτές της μεγάλης δοκιμασίας να βοηθήσουν. Μάλιστα, ευχήθηκε σε όλους και την εξ ύψους δύναμη για την συμπαράστασή τους.

Για όσους, επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αποκαταστάσεως των ζημιών, τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου είναι:

Τράπεζα: EUROBANK
IBAN: GR2202600230000560100926734
Δικαιούχος: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ.

Παράλληλα, η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου προσέφερε στο Δήμο Φαρκαδόνας 23 κρεβάτια για τις ανάγκες των σεισμοπαθών.

Τα κρεβάτια προσφέρθηκαν σήμερα παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερωνύμου και του δημάρχου Φαρκαδόνας κ. Σπύρου Αγνάντη.

Ο Δήμος Φαρκαδόνας, όπως και οι κάτοικοι της περιοχής, ευχαριστούν θερμά τη Μητρόπολη για την έμπρακτη υποστήριξη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων