31/12/2021 31/12/2021 Με βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ συμπεριέλαβε στις Πρωτοχρονιάτικες ευχές του τους Μανιάτες του εξωτερικού. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι ” ο απόδημος Ελληνισμός αποτελεί το ιδανικό κύτταρο των υψηλών ιδανικών”. “Κάθε φορά που μου έρχεται στο νου μου η ομογένεια των Μανιατών πραγματικά συγκινούμε, αλλά και γεμίζει η ψυχή μου υπερηφάνεια....
31 Δεκεμβρίου, 2021 - 16:43
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2021 - 22:42

Συγκινητικό μήνυμα του Μητροπολίτη Μάνης προς τους ομογενείς Μανιάτες

Διαδώστε:
Συγκινητικό μήνυμα του Μητροπολίτη Μάνης προς τους ομογενείς Μανιάτες

Με βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ συμπεριέλαβε στις Πρωτοχρονιάτικες ευχές του τους Μανιάτες του εξωτερικού. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι ” ο απόδημος Ελληνισμός αποτελεί το ιδανικό κύτταρο των υψηλών ιδανικών”.

“Κάθε φορά που μου έρχεται στο νου μου η ομογένεια των Μανιατών πραγματικά συγκινούμε, αλλά και γεμίζει η ψυχή μου υπερηφάνεια. Εσείς οι ομογενείς έχετε μεγάλη επίγνωση της ταυτότητάς σας και την διατηρείται υγιή και ζωντανή. Ο απόδημος Ελληνισμός μάς κάνει υπερήφανους και αποτελεί το ιδανικό κύτταρο των υψηλών ιδανικών.

Η ανθρωπότητα διέρχεται μια πρωτοφανή κρίση σήμερα. Ο σύγχρονος άνθρωπος βασανίζεται, κουράζεται. Αντιμετωπίζει προβλήματα που επιτείνονται με την πανδημία του κορονοϊού. Σας παρακαλώ να κρατήσετε τις αρχές και τις αξίες. Στερεωθείτε με το βράχο της πίστεως. Στηρίξτε την οικογένεια. Υπερασπιστείτε την ελληνική γλώσσα. Μην ξεχάσετε την ένδοξη ελληνική ιστορία.

Σας εύχομαι καλή και ευλογημένη χρονιά, με υγεία, με χαρά και πρόοδο στα παιδιά σας. Χρόνια πολλά, ευλογημένα!”

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων