24/03/2023 24/03/2023 Για άλλη μία φορά η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και η “EUROBANK” ενώνουν τις δυνάμεις τους για την στήριξη της οικογένειας και την αντιμετώπιση του δημογραφικού ζητήματος. Με τη δωρεά της EUROBANK και του Προγράμματος «ΜΠΡΟΣΤΑ» για την οικογένεια, η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» προσφέρει βρεφικά πακέτα σε νέες οικογένειες, τα οποία περιέχουν όλα τα απαραίτητα είδη ένδυσης, διατροφής, μικροεξοπλισμού &...
24 Μαρτίου, 2023 - 16:25
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2023 - 15:53

Διανομή βρεφικών πακέτων στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής

Διαδώστε:
Διανομή βρεφικών πακέτων στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής

Για άλλη μία φορά η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και η “EUROBANK” ενώνουν τις δυνάμεις τους για την στήριξη της οικογένειας και την αντιμετώπιση του δημογραφικού ζητήματος.

Με τη δωρεά της EUROBANK και του Προγράμματος «ΜΠΡΟΣΤΑ» για την οικογένεια, η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» προσφέρει βρεφικά πακέτα σε νέες οικογένειες, τα οποία περιέχουν όλα τα απαραίτητα είδη ένδυσης, διατροφής, μικροεξοπλισμού & ειδών υγιεινής και καλύπτουν τις ανάγκες ενός μωρού από 0 έως 1 έτους. Το πρόγραμμα υλοποιείται από το 2021 σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας από τον ακριτικό Έβρο, τα νησιά του Βορειανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα μέχρι το Καστελόριζο.

Η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής θέλοντας να συμβάλει σ’ αυτή τη προσπάθεια αντιμετωπίσεως της υπογεννητικότητας, συμμετέχει στο ως άνω πρόγραμμα και σήμερα Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων παρέδωσε σε δεκαπέντε (15) εγγυμονούσες γυναίκες τα βρεφικά πακέτα, ευχόμενος να έχουν μια καλή και εύκολη κύηση και με το καλό να υποδεχθούν τα νέα μέλη της οικογενείας τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων