27/03/2020 27/03/2020 Ένα ακόμα κρεβάτι θα αποκτήσει σύντομα η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής. Πρόκειται για δωρεά της Μητρόπολης Μαρώνειας και Κομοτηνής, την οποία ανακοίνωσε σήμερα, κατά την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Παντελεήμων. Ο Σεβασμιώτατος συναντήθηκε με τη Διοικήτρια κ. Μάγδα Γιαμουστάρη, καθώς επίσης με τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας και...
27 Μαρτίου, 2020 - 21:16
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2020 - 20:14

ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Ένα ακόμα κρεβάτι αποκτά η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Διαδώστε:
ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Ένα ακόμα κρεβάτι αποκτά η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Ένα ακόμα κρεβάτι θα αποκτήσει σύντομα η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Πρόκειται για δωρεά της Μητρόπολης Μαρώνειας και Κομοτηνής, την οποία ανακοίνωσε σήμερα, κατά την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Παντελεήμων.

Ο Σεβασμιώτατος συναντήθηκε με τη Διοικήτρια κ. Μάγδα Γιαμουστάρη, καθώς επίσης με τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας και με εκπρόσωπο του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Αυτή τη στιγμή, η ΜΕΘ του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου διαθέτει 4 κρεβάτια, τα οποία με την ολοκλήρωση της δωρεάς θα γίνουν 5.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων