29/04/2022 29/04/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων προέστη της Επισήμου Δοξολογίας επί τη Εορτή του Αγίου Μεγαλο­μάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, στο Στρατόπεδο «Γεωργίου Παράσχου» Κομοτηνής, το πρωί της Παρασκευής, 29 Απριλίου. Παρόντες ήταν ο Ανώτατος Διοικητής Φρουράς Κομοτηνής και Διοικητού της 21ης Τ.Θ. Ταξιαρχίας, Ταξίαρχος κ. Γεώργιος Μπογδάνος και ο Διοικητής της 29ης Μηχανοποιημένης...
29 Απριλίου, 2022 - 17:09
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2022 - 17:11

Μαρωνείας Παντελεήμων: Ο Άγ. Γεώργιος να προστατεύει τον Ελληνικό Στρατό

Διαδώστε:
Μαρωνείας Παντελεήμων: Ο Άγ. Γεώργιος να προστατεύει τον Ελληνικό Στρατό

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων προέστη της Επισήμου Δοξολογίας επί τη Εορτή του Αγίου Μεγαλο­μάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, στο Στρατόπεδο «Γεωργίου Παράσχου» Κομοτηνής, το πρωί της Παρασκευής, 29 Απριλίου.

Παρόντες ήταν ο Ανώτατος Διοικητής Φρουράς Κομοτηνής και Διοικητού της 21ης Τ.Θ. Ταξιαρχίας, Ταξίαρχος κ. Γεώργιος Μπογδάνος και ο Διοικητής της 29ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού Ταξιάρχου κ. Παναγιώτης Λιόντος, αξιωματικοί, υπαξιωμα­τικοί και οπλίτες.

Μετά το πέρας, ο Σεβασμιώτατος επικαλέστηκε την ευλογία του Αναστάντος Κυρίου σε όλους, ευχόμενος ο Άγιος Γεώργιος να προστατεύει και να φρουρεί τον Ελληνικό Στρατό.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων