07/06/2019 07/06/2019 Την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, το Αρχονταρίκι Νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας θα μεταφερθεί στο Επισκοπείο Λαυρίου, αντί για τον Αγ. Ραφαήλ Κορωπίου, που είχε ανακοινωθεί. Οι νέοι των συνάξεων καλούνται να παρευρεθούν στην Εκδήλωση – Αφιέρωμα στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λαυρίου, που διοργανώνεται από τον Ι.Ν. Αγ. Ανδρέου Λαυρίου σε συνεργασία με τη Μητρόπολη,...
07 Ιουνίου, 2019 - 22:56
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2019 - 23:17

09/06: Ο Μεσογαίας Νικόλαος συζητά με τους νέους στο Επισκοπείο Λαυρίου

Διαδώστε:
09/06: Ο Μεσογαίας Νικόλαος συζητά με τους νέους στο Επισκοπείο Λαυρίου

Την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, το Αρχονταρίκι Νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας θα μεταφερθεί στο Επισκοπείο Λαυρίου, αντί για τον Αγ. Ραφαήλ Κορωπίου, που είχε ανακοινωθεί.

Οι νέοι των συνάξεων καλούνται να παρευρεθούν στην Εκδήλωση – Αφιέρωμα στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λαυρίου, που διοργανώνεται από τον Ι.Ν. Αγ. Ανδρέου Λαυρίου σε συνεργασία με τη Μητρόπολη, στο Επισκοπείο Λαυρίου. Η ώρα εναρξης είναι 8:00 μ.μ.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, θα γίνει ελεύθερη συζήτηση με τους νέους του Αρχονταρικίου, την οποία θα συντονίσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, κ. Νικόλαος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων