07/04/2020 07/04/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος λαμβάνοντας υπόψη την απόφαση (3016) της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία απαγορεύει τόσο στους κληρικούς, όσο και σε κάθε εργαζόμενο της Εκκλησίας μας να προβαίνει σε δημόσιες δηλώσεις ή εμφανίσεις στα Μέσα Γενικής Ενημέρωσης και στο διαδίκτυο, ανακοινώνει ότι οι προγραμματιζόμενες διαδικτυακές...
07 Απριλίου, 2020 - 11:58

Αναβολή διαδικτυακών συναντήσεων του Μητρ. Νέας Ιωνίας με τους νέους

Διαδώστε:
Αναβολή διαδικτυακών συναντήσεων του Μητρ. Νέας Ιωνίας με τους νέους

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος λαμβάνοντας υπόψη την απόφαση (3016) της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία απαγορεύει τόσο στους κληρικούς, όσο και σε κάθε εργαζόμενο της Εκκλησίας μας να προβαίνει σε δημόσιες δηλώσεις ή εμφανίσεις στα Μέσα Γενικής Ενημέρωσης και στο διαδίκτυο, ανακοινώνει ότι οι προγραμματιζόμενες διαδικτυακές συναντήσεις του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ με του νέους και τις νέες δεν θα πραγματοποιηθούν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων