14/02/2021 14/02/2021 Το Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου επισκέφθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου το απόγευμα, με αφορμή την πρόσφατη ανακαίνιση του κτιρίου και την έναρξη του εμβολιασμού των Ναυπακτίων, οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι θέλουν να εμβολιασθούν. Ο Σεβασμιώτατος συνάντησε τη Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας κ. Βασιλική Μουσγά, τους Ιατρούς...
14 Φεβρουαρίου, 2021 - 21:47
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2021 - 21:57

Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας

Το Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου επισκέφθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου το απόγευμα, με αφορμή την πρόσφατη ανακαίνιση του κτιρίου και την έναρξη του εμβολιασμού των Ναυπακτίων, οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι θέλουν να εμβολιασθούν.

Ο Σεβασμιώτατος συνάντησε τη Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας κ. Βασιλική Μουσγά, τους Ιατρούς και το Νοσηλευτικό προσωπικό, οι οποίοι προετοιμάζονταν να κάνουν μια ειδική σύσκεψη για τη διοργάνωση του εμβολιασμού, που θα αρχίσει από την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου.

Στη συνέχεια ξεναγήθηκε στους ανακαινισμένους χώρους του Κέντρου Υγείας, τους οποίους και ευλόγησε και χάρηκε για τη σημαντική αυτή εξέλιξη.

Ο Σεβασμιώτατος γνώριζε, αλλά επί τόπου έγινε ειδικότερη ενημέρωση, για το ότι η ανακαίνιση, πέρα από την κρατική και δημοτική επιχορήγηση, έγινε με τη σημαντική συνδρομή Ναυπακτίων πολιτών, οι οποίοι ανωνύμως και με διακριτικότητα προσέφεραν χρηματικά ποσά, ώστε να συντελεστούν αυτά τα σημαντικά έργα στο κτίριο του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου, τα οποία άλλαξαν και την εικόνα και την λειτουργικότητά του, αλλά και τις συνθήκες ασφαλείας και υγιεινής του χώρου, μάλιστα στο μέσον της πανδημίας.

Εξέφρασε δε την ικανοποίησή του για την προσφορά τους αυτή. Είναι πράγματι ελπιδοφόρο ότι σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι ενδιαφέρονται για τα κοινά και προσφέρουν ιδιαίτερα για την καλή λειτουργία του Κέντρου Υγείας.

Με την ευκαιρία αυτή είχε την δυνατότητα να συνομιλήση με τους παρευρισκομένους Ιατρούς και Νοσηλευτές για θέματα που αφορούν την πανδημία και για τα εμβόλια, τα οποία ήδη έχουν έρθει στο Κέντρο Υγείας «και θα βοηθήσουν στη δημιουργία ανοσίας ώστε, μαζί και με άλλους τρόπους να αντιμετωπισθή η πανδημία και με τον τρόπο αυτό να ομαλοποιηθή η οικογενειακή και κοινωνική ζωή».

Ο Σεβασμιώτατος τους ευχαρίστησε για την καθημερινή σκληρή προσπάθειά τους να βοηθήσουν τους ανθρώπους και από την νόσο covid-19 αλλά και από άλλες ασθένειες. Τόσο η Διευθύντρια όσο και οι Ιατροί και το Νοσηλευτικό προσωπικό βρίσκονται πάντοτε σε διαρκή ετοιμότητα, μέρα-νύχτα, για να συνδράμουν τους πολίτες της Ναυπάκτου σε κάθε δυσκολία και για τον λόγο αυτό έχουν την ευγνωμοσύνη και την συμπαράσταση της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου γενικά, αλλά και του Σεβασμιωτάτου ειδικότερα.

Ο ίδιος ευχήθηκε δε οι λειτουργοί της Υγείας να έχουν αυτοί πρώτα υγεία, για να προσφέρουν στην συνέχεια υγεία σε όλους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων