26/04/2024 30/04/2024 Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να βρεθεί στη Μητρόπολη Αθηνών τη Μεγάλη Πέμπτη προκειμένου να παρακολουθήσει την Ακολουθία των Αγίων Παθών του Κυρίου. Αυτό αποφασίσθηκε σύμφωνα με το MEGA μετά την σημερινή επαφή του Πρωθυπουργού με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο. Όπως αναφέρθηκε πέραν της κοινής επίσκεψης σε δομές της Ιεράς...
26 Απριλίου, 2024 - 19:50
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2024 - 0:20

Στη Μητρόπολη Αθηνών τη Μεγάλη Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Διαδώστε:
Στη Μητρόπολη Αθηνών τη Μεγάλη Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να βρεθεί στη Μητρόπολη Αθηνών τη Μεγάλη Πέμπτη προκειμένου να παρακολουθήσει την Ακολουθία των Αγίων Παθών του Κυρίου.

Αυτό αποφασίσθηκε σύμφωνα με το MEGA μετά την σημερινή επαφή του Πρωθυπουργού με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.

Όπως αναφέρθηκε πέραν της κοινής επίσκεψης σε δομές της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, υπήρξε και δεκάλεπτη προσωπική επαφή μεταξύ των δύο πλευρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αρχιεπίσκοπος από Δήλεσι: Σταθερή γραμμή της Εκκλησίας είναι το Ευαγγέλιο – Κοινή επίσκεψη με τον Πρωθυπουργό σε δομές της Αρχιεπισκοπής

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων