08/04/2020 08/04/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας με αφορμή την εντολή της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ανακοινώνει στους πιστούς ότι για το χρονικό διάστημα από Κυριακή των Βαΐων 12 Απριλίου 2020 έως και Κυριακή του Πάσχα 19 Απριλίου 2020: Οι Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδος θα τελούνται κεκλεισμένων των θυρών σε όλες της...
08 Απριλίου, 2020 - 15:12
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2020 - 14:31

Οι Ιερές Ακολουθίες της Μ. Εβδομάδος στην Ι.Μ. Παραμυθίας

Διαδώστε:
Οι Ιερές Ακολουθίες της Μ. Εβδομάδος στην Ι.Μ. Παραμυθίας

Η Ιερά Μητρόπολη Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας με αφορμή την εντολή της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ανακοινώνει στους πιστούς ότι για το χρονικό διάστημα από Κυριακή των Βαΐων 12 Απριλίου 2020 έως και Κυριακή του Πάσχα 19 Απριλίου 2020:

Οι Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδος θα τελούνται κεκλεισμένων των θυρών σε όλες της ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως.

Η περιφορά του Επιταφίου και η τελετή της Αναστάσεως θα γίνουν εντός του Ιερού Ναού χωρίς την παρουσία πιστών.

Οι καμπάνες των Ιερών Ναών θα ηχήσουν μόνο την Μεγάλη Παρασκευή πένθιμα και στην τελετή της Αναστάσεως χαρμόσυνα.

Οι Ιεροί Ναοί κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδος θα είναι ανοιχτοί για τους πιστούς από 11 π.μ. έως 1 μ.μ. έκτος της Μεγάλης Παρασκευής που θα είναι από 1μ.μ. έως 5μ.μ.

Όλες οι Ιερές Ακολουθίες θα μεταδίδονται από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως «Ορθόδοξος Λόγος» στην συχνότητα 105,1 FM.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων