22/09/2022 22/09/2022 Κατόπιν προσκλήσεως του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου και του Προέδρου του κ. Κωνσταντίνου Φιφλή, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ μετέβη σήμερα το πρωί στο εμβληματικό Δημαρχιακό Μέγαρο Ερμουπόλεως, στις αίθουσες του οποίου στεγάζονται οι Δικαστικές Υπηρεσίες, και τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη του νέου Δικαστικού Έτους, με την παρουσία Δικαστικών όλων των βαθμίδων,...
22 Σεπτεμβρίου, 2022 - 11:45
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2022 - 11:49

Ο Μητροπολίτης Σύρου ευλόγησε την έναρξη του νέου Δικαστικού Έτους

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Σύρου ευλόγησε την έναρξη του νέου Δικαστικού Έτους

Κατόπιν προσκλήσεως του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου και του Προέδρου του κ. Κωνσταντίνου Φιφλή, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ μετέβη σήμερα το πρωί στο εμβληματικό Δημαρχιακό Μέγαρο Ερμουπόλεως, στις αίθουσες του οποίου στεγάζονται οι Δικαστικές Υπηρεσίες, και τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη του νέου Δικαστικού Έτους, με την παρουσία Δικαστικών όλων των βαθμίδων, του Προέδρου και Μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου και Δικαστικών Υπαλλήλων.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου κ. Φιφλή για την ευγενική πρόσκλησή του, ευχήθηκε σε όλους υγεία και δύναμη στην ευθυνοφόρο αποστολή τους και υπενθύμισε ότι στις δικαστικές Αίθουσες της Σύρου υπηρέτησαν δικαστές περιωπής, με λιπαρή γνώση της δικαιοσύνης, οι οποίοι κατεκόσμησαν τις δικαστικές έδρες, πολλοί δε από τους οποίους δίδαξαν πολλούς με τη σοφία και την ευθυκρισία τους.

Φωτογραφίες: Ιερά Μητρόπολη Σύρου 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων