04/04/2021 04/04/2021 Την Γ Κυριακή των Νηστειών, της Σταυροπροσκυνήσεως 4 Απριλίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ ιερούργησε στον Ι.Καθεδρικό Ναό Ύδρας. Ανεγνώσθη η Εγκύκλιος περί των Ιερατικών κλήσεων από του Πανοσ. Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμανδρίτη π Νεκταρίου Δαρδανού. Πρό της απολύσεως ο Σεβασμιωτάτος τέλεσε Μνημόσυνο για τους τελειωθέντες στον ιερό αγώνα, υπέρ πίστεως και πατρίδος,...
04 Απριλίου, 2021 - 14:31
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2021 - 14:54

Μνημόσυνο για τους υπέρ πίστεως και πατρίδος πεσόντες Υδραίους

Διαδώστε:
Μνημόσυνο για τους υπέρ πίστεως και πατρίδος πεσόντες Υδραίους

Την Γ Κυριακή των Νηστειών, της Σταυροπροσκυνήσεως 4 Απριλίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ ιερούργησε στον Ι.Καθεδρικό Ναό Ύδρας.

Ανεγνώσθη η Εγκύκλιος περί των Ιερατικών κλήσεων από του Πανοσ. Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμανδρίτη π Νεκταρίου Δαρδανού.

Πρό της απολύσεως ο Σεβασμιωτάτος τέλεσε Μνημόσυνο για τους τελειωθέντες στον ιερό αγώνα, υπέρ πίστεως και πατρίδος, Υδραίους της Επαναστάσεως του 1821.

Ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γεώργιος Κουκουδάκης αναφέρθηκε στο ψήφισμα των προκρίτων της 16ης Μαΐου 1821 όπου και η αναφορά μεταξύ άλλων και για την τέλεση μνημοσύνου υπέρ των πεσόντων στον κατά γήν και θάλασσαν αγώνα, Υδραίων στην Επανάσταση του 1821.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων