25/03/2020 25/03/2020 Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Παναγίας Ευαγγελίστριας της πόλης της Χίου, τελέστηκε η Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκου. Φέτος λόγω του κορωνοϊού, η Θεία Λειτουργία τελέστηκε κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς να επιτραπεί η παρουσία πιστών αφού οι πόρτες του Ιερού Ναού ήταν κλειστές. Στο μήνυμά του ο Μητροπολίτης Μάρκος, σημείωσε την ανάγκη...
25 Μαρτίου, 2020 - 13:03
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2020 - 12:27

Μητρ. Χίου: «Η Παναγία να μας χαρίζει υγεία»

Διαδώστε:
Μητρ. Χίου: «Η Παναγία να μας χαρίζει υγεία»

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Παναγίας Ευαγγελίστριας της πόλης της Χίου, τελέστηκε η Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκου.

Φέτος λόγω του κορωνοϊού, η Θεία Λειτουργία τελέστηκε κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς να επιτραπεί η παρουσία πιστών αφού οι πόρτες του Ιερού Ναού ήταν κλειστές. Στο μήνυμά του ο Μητροπολίτης Μάρκος, σημείωσε την ανάγκη συνοχής του λαού, λέγοντας ότι ακόμα και η πανδημία αποτελεί ευκαιρία να ξαναμπεί ο Χριστός στη ζωή μας.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, που ο «π» μετέδωσε ζωντανά μέσω διαδικτύου, ο Μητροπολίτης Μάρκος ευχήθηκε η Παναγία να δίνει κουράγιο και υγεία σε όλους, ενώ οι λιγοστοί πιστοί που βρέθηκαν έξω από τον Ιερό Ναό, εισήλθαν ανά 5 στην Εκκλησία για να προσκυνήσουν τις εικόνες.

Πηγή: politischios.gr

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων