08/01/2023 08/01/2023 Στο υπό ανέγερσιν Ιερό Ησυχαστήριο του Οσίου Ιωάννου του Δαμασκηνού Ωρωπού και συγκεκριμένα στο Παρεκκλήσιο του προστάτη του Αγίου Κυρίλλου Αρχιεπισκόπου Αλεξανδρείας ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος σήμερα την Κυριακή μετά τα Φώτα, 8 Ιανουαρίου 2023. Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Όρθρο και ιερούργησε στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, συμπαραστατούμενος από...
08 Ιανουαρίου, 2023 - 15:40
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2023 - 15:15

Κυριακή μετά τα Φώτα στην Μητρόπολη Κηφισίας

Διαδώστε:
Κυριακή μετά τα Φώτα στην Μητρόπολη Κηφισίας

Στο υπό ανέγερσιν Ιερό Ησυχαστήριο του Οσίου Ιωάννου του Δαμασκηνού Ωρωπού και συγκεκριμένα στο Παρεκκλήσιο του προστάτη του Αγίου Κυρίλλου Αρχιεπισκόπου Αλεξανδρείας ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος σήμερα την Κυριακή μετά τα Φώτα, 8 Ιανουαρίου 2023.

Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Όρθρο και ιερούργησε στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, συμπαραστατούμενος από τον κτήτορα και Καθηγούμενο Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Ιωάννη Κωστώφ και συνοδευόμενος από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Σωτήριο Αλεβιζάκη και τον Αρχιδιάκονο π. Ιάκωβο Χρόνη.

Την ώρα του Κοινωνικού ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο αναφερόμενος στο σημερινό Ευαγγελικό ανάγνωσμα, και ιδιαίτερα στα χαρακτηριστικά του Φωτός και της Μετανοίας.

Κατόπιν ο Σεβασμιώτατος μετέβη στην περιοχή των Νέων Παλατίων Ωρωπού, όπου στην αίθουσα των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Ωρωπού πραγματοποιήθηκε η Κοπή της Βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων