24/06/2023 24/06/2023 Με λαμπρότητα τελέστηκε ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός επί τη εορτή του Γενεθλίου του Τιμίου και ενδόξου Προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου στο ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο στην πόλη του Αμαρουσίου (περιοχή ΚΑΤ), προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου, συμπαραστατουμένου υπό του Ιεροκήρυκος Αρχιμ. π. Νικάνωρος Καραγιάννη, των Αρχιερατικών Επιτρόπων Πεύκης – Μεταμορφώσεως,...
24 Ιουνίου, 2023 - 9:45
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2023 - 9:44

Πανηγύρισε το παρεκκλήσι του Γενεθλίου του Τιμίου Προδρόμου στο ΚΑΤ

Διαδώστε:
Πανηγύρισε το παρεκκλήσι του Γενεθλίου του Τιμίου Προδρόμου στο ΚΑΤ

Με λαμπρότητα τελέστηκε ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός επί τη εορτή του Γενεθλίου του Τιμίου και ενδόξου Προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου στο ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο στην πόλη του Αμαρουσίου (περιοχή ΚΑΤ), προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου, συμπαραστατουμένου υπό του Ιεροκήρυκος Αρχιμ. π. Νικάνωρος Καραγιάννη, των Αρχιερατικών Επιτρόπων Πεύκης – Μεταμορφώσεως, Αμαρουσίου και ιερέων της περιοχής.

Προ της Ιεράς Λιτανεύσεως ο Ιεροκήρυκας ομίλησε καταλλήλως αναφορικά με το πρόσωπο του Τιμίου Προδρόμου. Κατόπιν ακολούθησε η Λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνος του Τιμίου Προδρόμου πέριξ του Ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων