14/02/2021 14/02/2021 Για την ταπείνωση και την μεγάλη πίστη της Χαναναίας κηρύττει σήμερα, Κυριακή ΙΖ’ Ματθαίου, (14/2/2021), με αφορμή την Ευαγγελική περικοπή, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυθήρων και Αντικυθήρων κ. Σεραφείμ. Ο Σεβασμιώτατος μιλά, επίσης, για το πώς και τα ζώα μας διδάσκουν την ταπεινή αφοσίωση στον Θεό, ενώ κάνει λόγο και για την διστακτικότητα απέναντι στους ανθρώπους,...
14 Φεβρουαρίου, 2021 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2021 - 19:29

Η ταπείνωση της Χαναναίας και η διστακτικότητα απέναντι στους ανθρώπους

Διαδώστε:
Η ταπείνωση της Χαναναίας και η διστακτικότητα απέναντι στους ανθρώπους

Για την ταπείνωση και την μεγάλη πίστη της Χαναναίας κηρύττει σήμερα, Κυριακή ΙΖ’ Ματθαίου, (14/2/2021), με αφορμή την Ευαγγελική περικοπή, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυθήρων και Αντικυθήρων κ. Σεραφείμ. Ο Σεβασμιώτατος μιλά, επίσης, για το πώς και τα ζώα μας διδάσκουν την ταπεινή αφοσίωση στον Θεό, ενώ κάνει λόγο και για την διστακτικότητα απέναντι στους ανθρώπους, το μέτρο στη ζωή μας και το γνώθι σ’ αυτόν μέσα από τις διδασκαλίες του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου και άλλων πατέρων της Εκκλησίας!

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων