21/01/2019 21/01/2019 Δέηση για τη Μακεδονία τελέστηκε στον κατάμεστο Μητροπολιτικό Ναό Χίου, την ώρα που στην Αθήνα, στην Πλατεία Συντάγματος, εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες από όλη την Ελλάδα διαδήλωναν κατά της συμφωνίας των Πρεσπών. Σε τοπικό επίπεδο δεκάδες πιστοί, εκπρόσωποι φορέων και πιστοί, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Μητροπολίτη Μάρκου, προσερχόμενοι στον Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Βικτώρων, που το πρωί...
21 Ιανουαρίου, 2019 - 9:29

Η Χίος προσεύχεται για τη Μακεδονία

Διαδώστε:
Η Χίος προσεύχεται για τη Μακεδονία

Δέηση για τη Μακεδονία τελέστηκε στον κατάμεστο Μητροπολιτικό Ναό Χίου, την ώρα που στην Αθήνα, στην Πλατεία Συντάγματος, εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες από όλη την Ελλάδα διαδήλωναν κατά της συμφωνίας των Πρεσπών.

Σε τοπικό επίπεδο δεκάδες πιστοί, εκπρόσωποι φορέων και πιστοί, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Μητροπολίτη Μάρκου, προσερχόμενοι στον Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Βικτώρων, που το πρωί της Κυριακής βανδαλίστηκε από αγνώστους που έγραψαν παντού συνθήματα κατά της Μακεδονίας και του Μητροπολίτη Μάρκου.

Ο Σεβασμιώτατος βρέθηκε στην Αθήνα, στην Πλατεία Συντάγματος ενώ νωρίς το πρωί τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στην Εκκλησία του Κωνσταντίνου Κανάρη, τους Αγίους Αποστόλους στην Κυψέλη, προσκεκλημένος της Αδελφότητας των Ψαριανών της Αθήνας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων