13/08/2021 13/08/2021 Την Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021 το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος Χοροστάτησε και ομίλησε κατά την ακολουθία του Εσπερινού και εν συνεχεία την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ζάρκου. Πριν το τέλος της Παρακλήσεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης κ. Χρυσόστομος τίμησε...
13 Αυγούστου, 2021 - 12:26
Τελευταία ενημέρωση: 13/08/2021 - 11:46

Ιερά Παράκληση στον Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ελάτης

Διαδώστε:
Ιερά Παράκληση στον Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ελάτης

Την Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021 το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος Χοροστάτησε και ομίλησε κατά την ακολουθία του Εσπερινού και εν συνεχεία την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ζάρκου.

Πριν το τέλος της Παρακλήσεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης κ. Χρυσόστομος τίμησε με το οφίκιο του Σταυροφόρου Οικονόμου τον εφημέριο του Ναού π. Χαράλαμπο Μητράκο.

Μετά το πέρας της Ακολουθίας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της ενορίας για να τους στηρίξει στον πνευματικό αγώνα της προετοιμασίας τους για την μεγάλη γιορτή του καλοκαιριού, την Κοίμηση της Παναγίας μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων