28/08/2019 28/08/2019 Την Τρίτη 27 Αυγούστου 2019 το βράδυ, ορκίστηκε η νεοεκλεγείσα Αρχή του Δήμου Τρικκαίων. Παρουσία των τοπικών και πολιτικών Αρχών του νομού τελέστηκε η ορκωμοσία της νέας δημοτικής που θα αναλάβει καθήκοντα από τις 2 Σεπτεμβρίου. Κατά την διάρκεια της τελετής ορκίστηκε ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτριος Παπαστεργίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και κοινοτικοί...
28 Αυγούστου, 2019 - 10:02

Ο Μητρ.Τρίκκης στην ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Τρικάλων

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Τρίκκης στην ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Τρικάλων

Την Τρίτη 27 Αυγούστου 2019 το βράδυ, ορκίστηκε η νεοεκλεγείσα Αρχή του Δήμου Τρικκαίων. Παρουσία των τοπικών και πολιτικών Αρχών του νομού τελέστηκε η ορκωμοσία της νέας δημοτικής που θα αναλάβει καθήκοντα από τις 2 Σεπτεμβρίου. Κατά την διάρκεια της τελετής ορκίστηκε ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτριος Παπαστεργίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και κοινοτικοί σύμβουλοι.

Την ορκωμοσία τέλεσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης κ. Χρυσόστομος πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Αλέξιο Κανίνα και ιερείς της πόλεως και των χωριών του Δήμου.

Πριν το τέλος της Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος ομίλησε και ευχήθηκε καταλλήλως τόσο τον κ. Δήμαρχο όσο και τα νέα Μέλη που θα απαρτίζουν το Δημοτικό Συμβούλιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων