13/03/2023 14/03/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, υποδέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 11 Μαρτίου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πυργετού Τρικάλων αποτμήματα Ιερών Λειψάνων των Αγίων και Θαυματουργών Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού. Τα Ιερά Λείψανα των Αγίων κόμισε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Παρθένιος Γιουβανέλλης. Με την...
13 Μαρτίου, 2023 - 19:40
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2023 - 1:32

Ο Πυργετός Τρικάλων υποδέχθηκε Ιερά Λείψανα των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού

Διαδώστε:
Ο Πυργετός Τρικάλων υποδέχθηκε Ιερά Λείψανα των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, υποδέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 11 Μαρτίου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πυργετού Τρικάλων αποτμήματα Ιερών Λειψάνων των Αγίων και Θαυματουργών Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού.

Τα Ιερά Λείψανα των Αγίων κόμισε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Παρθένιος Γιουβανέλλης.

Με την έλευση των Ιερών Λειψάνων τελέσθηκε η επίσημος Δοξολογία και εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε κατά τη διάρκεια του Εσπερινού συμπαραστατούμενος από ιερείς των χωρίων της περιφερείας

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Δράκος, στον σύντομο λόγο του, αναφέρθηκε καταλλήλως περί των Αγίων Αναργύρων.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Υποδοχή Ιερών Λειψάνων Αγίων Αναργύρων στον Πυργετό Τρικάλων 11.3.2023

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων