23/01/2024 23/01/2024 Βεβαίωσεις Πιστοποιημένης Επιμόρφωσης σύμφωνα με το «Σύστημα Πιστοποίησης της Επιμόρφωσης» του δημόσιου τομέα, έλαβαν, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου, οι εκπαιδευόμενοι Ιεροψάλτες της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος με τίτλο: «ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΧΝΩΝ ΨΑΛΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ». Τις βεβαιώσεις παρέδωσαν ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως π. Αλέξιος Κανίνας και ο διευθυντής του Ι.Π.Ε...
23 Ιανουαρίου, 2024 - 13:38
Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2024 - 12:50

Πολύτιμα εφόδια έδωσε το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμόρφωσης σε αρκετούς Ιεροψάλτες της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης

Διαδώστε:
Πολύτιμα εφόδια έδωσε το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμόρφωσης σε αρκετούς Ιεροψάλτες της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης

Βεβαίωσεις Πιστοποιημένης Επιμόρφωσης σύμφωνα με το «Σύστημα Πιστοποίησης της Επιμόρφωσης» του δημόσιου τομέα, έλαβαν, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου, οι εκπαιδευόμενοι Ιεροψάλτες της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος με τίτλο: «ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΧΝΩΝ ΨΑΛΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ».

Τις βεβαιώσεις παρέδωσαν ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως π. Αλέξιος Κανίνας και ο διευθυντής του Ι.Π.Ε π. Θεολόγος Αλεξανδράκης.

Στο πρόγραμμα δίδαξαν εκπαιδευτές από το Μητρώο Εκπαιδευτών του Ι.Π.Ε. με υψηλά ακαδημαϊκά προσόντα, γνώση του αντικειμένου και αποδεδειγμένη εμπειρία.

Το πρόγραμμα έγινε μετά την προγραμματική συμφωνία που είχαν υπογράψει κατόπιν ευλογίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου, το Σωματείο Ιεροψαλτών Τρικάλων μαζί με το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμόρφωσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, και στο πλαίσιο της συγχρηματοδοτούμενης Πράξης «Προγράμματα Διά Βίου Μάθησης του Ανθρώπινου Δυναμικού της Εκκλησίας Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2024, διάρκειας 56 ωρών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων