23/05/2024 24/05/2024 Με τη χάρη του Θεού και φέτος θα εορταστεί μεγαλοπρεπώς η μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Ρώσσου στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων. Το πρόγραμμα της εορτής έχει ως εξής:   ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΪΟΥ, ΩΡΑ 7:00 μ.μ.: Υποδοχή Τεμαχίου Αμφίου Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου, του...
23 Μαΐου, 2024 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2024 - 15:47

Υποδοχή Ιερού Αμφίου και πανήγυρη Αγίου Ιωάννου του Ρώσσου στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων

Διαδώστε:
Υποδοχή Ιερού Αμφίου και πανήγυρη Αγίου Ιωάννου του Ρώσσου στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων

Με τη χάρη του Θεού και φέτος θα εορταστεί μεγαλοπρεπώς η μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Ρώσσου στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων.

Το πρόγραμμα της εορτής έχει ως εξής:

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΪΟΥ, ΩΡΑ 7:00 μ.μ.:

Υποδοχή Τεμαχίου Αμφίου Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου, του κλήρου και του λαού, έμπροσθεν του προαυλίου χώρου του Ιερού Ναού Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων. Εν συνεχεία Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου.

ΩΡΑ 9:30-12:15 βραδινή:

Ιερά Αγρυπνία (Όρθρος και Θεία Λειτουργία).

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΜΑΪΟΥ, ΩΡΑ 7:30-9:30 π.μ.:

Όρθρος και εν συνεχεία Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά Θείου Κηρύγματος

ΩΡΑ 7:00 μ.μ.:

Μεθέορτος Εσπερινός και εν συνεχεία Ιερά Παράκληση προς τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσσο.

Το Ιερό Άμφιο του Αγίου θα φυλάσσεται δια παντός στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων προς ευλογία του πιστού λαού της Ενορίας και της επαρχίας μας.

Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης προσκαλεί τους φιλέορτους και φιλακόλουθους Χριστιανούς να προσέλθουν και να λάβουν τη χάρη και ευλογία του Αγίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων