11/07/2019 11/07/2019 Μία νέα σειρά βίντεο συνολικής διάρκειας δέκα επεισοδίων αναφορικά με τις Νέες Πολιτικές για την Ασφάλεια των Παιδιών και των Εφήβων παρουσιάζει η Αρχιεπισκοπή Αμερικής. “Οι νέες Πολιτικές είναι ένα σημαντικό επίτευγμα. Η εφαρμογή τους σε όλη την Αρχιεπισκοπή μας θα είναι ένα πολύτιμο δώρο που δίνουμε στα παιδιά μας: το δώρο της συνάντησής μας...
11 Ιουλίου, 2019 - 14:17
Τελευταία ενημέρωση: 11/07/2019 - 14:25

Αρχιεπ. Αμερικής: Βίντεο για την Ασφάλεια Παιδιών και Εφήβων

Διαδώστε:
Αρχιεπ. Αμερικής: Βίντεο για την Ασφάλεια Παιδιών και Εφήβων

Μία νέα σειρά βίντεο συνολικής διάρκειας δέκα επεισοδίων αναφορικά με τις Νέες Πολιτικές για την Ασφάλεια των Παιδιών και των Εφήβων παρουσιάζει η Αρχιεπισκοπή Αμερικής.
“Οι νέες Πολιτικές είναι ένα σημαντικό επίτευγμα. Η εφαρμογή τους σε όλη την Αρχιεπισκοπή μας θα είναι ένα πολύτιμο δώρο που δίνουμε στα παιδιά μας: το δώρο της συνάντησής μας με τον Κύριο Ιησού Χριστού σε ένα υγιές, επικεντρωμένο στο Χριστό περιβάλλον. Αυτό αποτελεί σημαντική προτεραιότητα, όχι μόνο για μένα, αλλά για όλους τους πιστούς της Αρχιεπισκοπής “, δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος .
Αυτές οι νέες πολιτικές θα διέπουν όλα τα προγράμματα και γεγονότα του υπουργείου νεολαίας σε ολόκληρη την Αρχιεπισκοπή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων