30/10/2020 30/10/2020 Στο φονικό σεισμό που έπληξε τη Σάμο και τη Σμύρνη αναφέρθηκε με ανάρτησή του ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ.  Ελπιδοφόρος. Ο Αρχιεπίσκοπος τονίζει πως οι φυσικές καταστροφές θυμίζουν την ανθρώπινη αδυναμία μας υπογραμμίζοντας πως οι προσευχές όλων μας είναι σε Σάμο και Σμύρνη. “Οι προσευχές μας συνοδεύουν όσους επλήγησαν από το σεισμό σε Ελλάδα και...
30 Οκτωβρίου, 2020 - 19:07
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2020 - 19:08

Αρχιεπ. Αμερικής: “Οι προσευχές μας συνοδεύουν Σάμο και Σμύρνη”

Διαδώστε:
Αρχιεπ. Αμερικής: “Οι προσευχές μας συνοδεύουν Σάμο και Σμύρνη”

Στο φονικό σεισμό που έπληξε τη Σάμο και τη Σμύρνη αναφέρθηκε με ανάρτησή του ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ.  Ελπιδοφόρος. Ο Αρχιεπίσκοπος τονίζει πως οι φυσικές καταστροφές θυμίζουν την ανθρώπινη αδυναμία μας υπογραμμίζοντας πως οι προσευχές όλων μας είναι σε Σάμο και Σμύρνη.

“Οι προσευχές μας συνοδεύουν όσους επλήγησαν από το σεισμό σε Ελλάδα και Τουρκία – ειδικά Σάμο και Σμύρνη. Οι φυσικές καταστροφές θυμίζουν την ανθρώπινη αδυναμία μας, και τη συμμετοχή του ενός στον πόνο του άλλου. Ας χαρίζει σε όλους ο Θεός το έλεός Του, παρηγοριά και ανακούφιση”, γράφει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων