22/09/2021 22/09/2021 “Μπαίνουμε στην τελική φάση της αγιογραφησης του Ναού” αναφέρει ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωσήφ Παλιούρας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας σε επίκαιρη ανάρτησή του. “Έχουν έρθει και πάλι από το Άγιο Όρος και την Ιερά Μονή Ξενοφώντος και Παντοκράτορος ο πατήρ Λουκάς ο πατήρ Επιφάνιος και ο πατήρ Δαβίδ, τους καλώς ορίζουμε και τους...
22 Σεπτεμβρίου, 2021 - 18:17
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2021 - 17:54

Μεγάλη Βρετανία: Αγιορείτες στην τελική φάση αγιογράφησης

Διαδώστε:
Μεγάλη Βρετανία: Αγιορείτες στην τελική φάση αγιογράφησης

“Μπαίνουμε στην τελική φάση της αγιογραφησης του Ναού” αναφέρει ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωσήφ Παλιούρας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας σε επίκαιρη ανάρτησή του. “Έχουν έρθει και πάλι από το Άγιο Όρος και την Ιερά Μονή Ξενοφώντος και Παντοκράτορος ο πατήρ Λουκάς ο πατήρ Επιφάνιος και ο πατήρ Δαβίδ, τους καλώς ορίζουμε και τους ευχαριστούμε. Ευχαριστούμε πολύ τους δωρητές και όλους αυτούς που βοηθάνα να γίνει καθημερινά η Εκκλησία μας ακόμα πιο όμορφη και ευλογημένη!”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων