22/04/2023 22/04/2023 Με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου, ο  Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος επισκέφθηκε την περιφερειακή πόλη Launceston της Τασμανίας και ιερούργησε στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Τον Θεοφιλέστατο συνόδευε ο π. Ειρηναίος Κόικας, εφημέριος της Ενορίας Αγίας Τριάδος στο Χόμπαρτ. Στο κήρυγμά του, ο Επίσκοπος Χαριουπόλεως μίλησε για τη μεταμόρφωση επιφέρει η...
22 Απριλίου, 2023 - 13:40
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2023 - 13:35

Τασμανία: Ο Επίσκοπος Χαριουπόλεως Βαρθολομαίος στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Διαδώστε:
Τασμανία: Ο Επίσκοπος Χαριουπόλεως Βαρθολομαίος στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου, ο  Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος επισκέφθηκε την περιφερειακή πόλη Launceston της Τασμανίας και ιερούργησε στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Τον Θεοφιλέστατο συνόδευε ο π. Ειρηναίος Κόικας, εφημέριος της Ενορίας Αγίας Τριάδος στο Χόμπαρτ.

Στο κήρυγμά του, ο Επίσκοπος Χαριουπόλεως μίλησε για τη μεταμόρφωση επιφέρει η Ανάσταση του Κυρίου, μεταμορφώνοντας την ανθρωπότητα και μετατρέποντας την απελπισία σε ελπίδα, τον θάνατο σε ζωή και τη λύπη σε χαρά.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι καλούμαστε να μεταμορφωθούμε πνευματικά», σημείωσε, «αφήνοντας τον παλιό μας εαυτό και επιτρέποντας την καλοσύνη και τη χάρη του Θεού να βασιλεύει στις καρδιές μας, να αναστηθεί ο Χριστός στις καρδιές μας, στις σκέψεις μας, στις πράξεις μας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων